'Feyenoord gaat zich melden voor Luka Ivanusec'

'Feyenoord gaat zich melden voor Luka Ivanusec'

Feyenoord gaat zich melden voor Luka Ivanusec. De Rotterdammers zijn een formeel bod aan het voorbereiden op de Kroatisch international, zo meldt 1908.nl. De 24-jarige linksbuiten van Dinamo Zagreb vertegenwoordigt volgens het gerenommeerde Transfermarkt.nl een marktwaarde van twaalf miljoen euro, maar moet 'enkele miljoenen minder' kosten.

Arne Slot en Feyenoord zijn op zoek naar een nieuwe linksbuiten als opvolger van de naar Sevilla teruggekeerde Oussama Idrissi. Vrijdag kwam in Spaanse media naar buiten dat de Marokkaanse vleugelspeler voor zijn kans wil gaan bij de Spanjaarden.

Voor de positie op de linkerflank bij Feyenoord is Ivanusec in beeld, die een overstap naar De Kuip naar verluidt ziet zitten en geen onhaalbare salariseisen stelt. Zagreb zou al weken op de hoogte zijn van de belangstelling van de Rotterdammers in de veertienvoudig international.

Ivanusec speelt sinds 2019 voor Zagreb, dat destijds drie miljoen euro betaalde om hem los te weken bij NK Lokomotiva Zagreb. De teller staat inmiddels op 166 wedstrijden bij de Kroaten, waarin de buitenspeler goed was voor 32 doelpunten en 18 assists. Met een eventuele transfer naar Feyenoord gaat Ivanusec voor het eerst in zijn carrière buiten Kroatië voetballen.

Lees meer over
Luka Ivanušec
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties