'Feyenoord kan Dessers voor 2,8 miljoen definitief overnemen'

'Feyenoord kan Dessers voor 2,8 miljoen definitief overnemen'

Met een assist en een doelpunt was de invalbeurt van Cyriel Dessers tegen PSV een zeer succesvolle. De spits wordt dit seizoen gehuurd van het Belgische KRC Genk, al heeft Feyenoord de optie om hem definitief over te nemen. Volgens Feyenoord Transfermarkt moet de club in dat geval rond de 2,8 miljoen euro neerleggen.

Dessers viel dinsdag al in tegen Maccabi Haifa, maar maakte tegen PSV ook zijn Eredivisiedebuut in het shirt van Feyenoord. Vijf minuten voor tijd legde hij de bal perfect klaar voor Jens Toornstra, die zo voor zijn tweede van de middag kon tekenen. In de extra tijd was de Belg na een goede combinatie met Luis Sinisterra ook zelf trefzeker. Zijn eerste Feyenoord-goal vierde hij uitbundig, de woeste PSV-supporters daarbij voor lief nemend.

"Ik wil heeft liefst zo veel mogelijk spelen", zei Dessers zelf na afloop over zijn plannen bij Feyenoord. "Maar we hebben meerdere goede spelers en de trainer is de baas. De momenten als vandaag moet je pakken, dan moet je iets laten zien. Dat heb ik gedaan, maar het is nog maar de eerste wedstrijd in de Eredivisie."

Lees meer over
Feyenoord Transfermarkt Cyriel Dessers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties