Dessers: "Mijn shirt ruikt nu wel een beetje naar bier"

Dessers: "Mijn shirt ruikt nu wel een beetje naar bier"

Cyriel Dessers beleefde bij de 0-4 overwinning van Feyenoord op PSV een geweldige invalbeurt. De Belg was al goed voor een assist op Jens Toornstra en scoorde vervolgens ook zelf. "De kop is er snel af. Dat is een heel lekker gevoel."

"De eerste helft was niet makkelijk. Het ging goed heen en weer", zag Dessers vanaf de bank. "In de tweede helft hebben we goed stand gehouden na de voorsprong. Na een tijdje weet je dat de ruimtes groter worden en dat je kansen gaat krijgen. Die hebben we bijna honderd procent afgewerkt, dat was top", zei de nieuwe spits in gesprek met ESPN.

Als nieuwkomer merkte Dessers direct dat de speelstijl van Arne Slot veel van zijn spelers vraagt. Zelf geniet hij daar alleen maar van. "Ik denk dat het goed is en dat het werkt bij het team. Als je ziet hoe onze aanvoerder Toornstra iedere keer druk zet en uitloopt, tientallen meters, dan denk ik dat dat spreekt voor de ploeg en voor hoe de trainer wil spelen."

Zelf hoopt Dessers daar de komende periode uiteraard ook een rol in te spelen. "Ik wil het liefst zo veel mogelijk spelen, maar we hebben meerdere goede spelers en de trainer is de baas. De momenten als vandaag moet je pakken, dan moet je iets laten zien. Dat heb ik gedaan, maar het is nog maar de eerste wedstrijd in de Eredivisie."

In ieder geval heeft de spits zijn eerste Feyenoord-treffer binnen. Wat volgde was een flinke bierdouche van boze PSV-supporters. "Mijn shirt ruikt nog wel een beetje naar bier", lachte Dessers. "Maar dat hoort erbij. Dat maakt zulke wedstrijden ook wel speciaal, daardoor leeft het. Voor mij is het een lekker gevoel als je dan zelf scoort."

Lees meer over
PSV Cyriel Dessers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties