'Feyenoord-huurling Sebaoui trekt aandacht uit Denemarken'

'Feyenoord-huurling Sebaoui trekt aandacht uit Denemarken'

Feyenoord en FC Dordrecht kunnen al snel financieel profiteren van Ilias Sebaoui. De 22-jarige aanvaller staat in de belangstelling van de Deense eersteklasser Viborg. Sebaoui tekende afgelopen zomer een contract tot medio 2025 in De Kuip. Daarnaast heeft Feyenoord een optie om zijn contract met een jaar te verlengen.

Gazet van Antwerpen meldt vrijdagavond dat Feyenoord tevreden is over de ontwikkeling die Sebaoui doormaakt. Daarnaast wil FC Dordrecht promotie afdwingen via de play-offs en staat het allesbehalve te springen om de aanvaller te lagen gaan in de winterstop. De linksbuiten begint steeds meer zijn draai te vinden en scoorde dit seizoen zes keer en gaf drie assists. Het is afwachten of Viborg door gaat pakken.

Sebaoui doorliep sinds zijn achtste jaar de gehele jeugdopleiding van K. Beerschot V.A. en debuteerde op 27 oktober 2021 in het eerste elftal tijdens de gewonnen bekerontmoeting met Francs Borains (0-4). In totaal kwam de aanvallende middenvelder tot 44 officiële wedstrijden voor de club uit Antwerpen en maakte afgelopen zomer de overstap naar Feyenoord, dat hem direct verhuurde aan FC Dordrecht.

Sebaoui heeft de afgelopen maanden zijn voetbalgeluk weer teruggevonden. De Marokkaans-Belgische aanvaller trainde meerdere malen mee met Feyenoord en speelde tijdens de interlandperiode ook mee in oefenwedstrijden van de stadionclub. Tijdens de winterstop gaf Sebaoui nog aan te willen slagen in De Kuip. "Maar alles op zijn tijd. Dit seizoen loopt het goed bij Dordrecht en zet ik mooie stappen in mijn ontwikkeling. Ik wil pas naar Feyenoord terugkeren als ik er helemaal klaar voor ben."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties