Officieel: Feyenoord neemt Sebaoui over van Beerschot

Officieel: Feyenoord neemt Sebaoui over van Beerschot

Feyenoord heeft Ilias Sebaoui van K. Beerschot V.A. vastgelegd en verhuurt hem per direct voor een seizoen aan FC Dordrecht. De 21-jarige Marokkaans-Belgische aanvallende middenvelder tekende vrijdagochtend in het Perscentrum van De Kuip een tweejarig contract tot medio 2025 met een optie voor nog een jaar.

''Met Ilias halen we een jonge speler in huis die enkele seizoenen geleden bij Beerschot is doorgebroken op het hoogste niveau in België en daar een van de revelaties was'', zegt Mark Ruijl, Head of Scouting van Feyenoord. ''Ilias is een speler met veel voetbalgogme, die tevens over een goede individuele actie beschikt. Hij kan op meerdere posities uit de voeten en is in onze optiek uitermate geschikt voor het Nederlands voetbal. Met de door ons geboden begeleiding denken wij dat hij nog mooie stappen kan maken.''

''Het is voor mij een onbeschrijfelijk gevoel om bij Feyenoord een contract te mogen ondertekenen'', zegt Sebaoui. ''Ik ben trots om hier te zijn en erg blij met het vertrouwen dat de club in mij heeft uitgesproken. Tijdens mijn verhuurperiode bij FC Dordrecht wil ik zo veel mogelijk speelminuten maken en mij zodoende verder ontwikkelen als speler.'' FC Dordrecht is sinds maandag begonnen aan een samenwerking met Feyenoord. Eerder werden Guus Baars & Antef Tsoungui al gepresenteerd als nieuwe aanwinsten voor de Dordtenaren.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties