Feyenoord-huurling Sebaoui scoort prachtig doelpunt voor FC Dordrecht

Feyenoord-huurling Sebaoui scoort prachtig doelpunt voor FC Dordrecht

Nadat afgelopen vrijdag Shiloh 't Zand met twee doelpunten een hoofdrol speelde in het gelijkspel tussen FC Dordrecht en Jong Utrecht, liet maandagavond Ilias Sebaoui zijn kwaliteiten zien.

De huurling van Feyenoord scoorde maandagavond op prachtige wijze de 0-1 in de wedstrijd tegen TOP Oss, nadat hij eerst drie verdedigers het bos in stuurde. Afgelopen zomer kwam de Marokkaan over van het Belgische Beerschot naar Feyenoord, waarna hij direct werd verhuurd aan FC Dordrecht. Tot dusver was de aanvallende middenvelder, die vandaag op papier in de spits staat, alleen betrokken bij een doelpunt met zijn assist tegen FC Emmen. Iedere wedstrijd kwam Sebaoui tot nu toe in actie voor De Schapenkoppen. Ook Antef Tsoungui en 't Zand begonnen in het basiselftal van trainer Michele Santoni. De wedstrijd tegen TOP Oss eindigde dankzij de Feyenoord-huurling in een 0-1 overwinning.

Opstelling FC Dordrecht
Plogmann; Bronkhorst, Kluivert, Tsoungui, Hilton; Shein, Receveur, Segecic, Suray, 't Zand; Sebaoui.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties