Feyenoord-huurling 't Zand belangrijk voor FC Dordrecht

Shiloh 't Zand pakte vrijdagavond een hoofdrol in het gelijkspel tussen FC Dordrecht en Jong FC Utrecht. De middenvelder beloonde zijn basisplaats met twee doelpunten in het 3-3 gelijkspel. Ook Ilias Sebaoui en Antef Tsoungui begonnen in de basiself voor De Schapenkoppen.

Al na 27 minuten kwam Jong FC Utrecht op voorsprong in Dordrecht. Mees Rijks schoot de belofteploeg uit de Domstad in de 39ste minuut op een 2-0 voorsprong. In de 54ste minuut maakte Adrian Blake ook zijn tweede doelpunt van de avond. Nadat de thuisploeg op 0-3 achterkwam, begon FC Dordrecht aan een sterke comeback. Mede dankzij 't Zand die in de 58ste en 62ste trefzeker was. Pas ver in de blessuretijd was het Malhory Noc die de gelijkmaker binnenschoot en één punt aan De Krommedijk wist te behouden.

In de 82ste minuut werd 't Zand gewisseld. Tsoungui speelde de gehele wedstrijd uit, terwijl Sebaoui al na 59 minuten werd gewisseld. Bij De Graafschap moest Feyenoord-huurling Thijs Jansen nog altijd wachten op zijn debuut onder de lat.