'Feyenoord houdt ook Stengs in de gaten'

'Feyenoord houdt ook Stengs in de gaten'

In de zoektocht naar een nieuwe vleugelspeler houdt Feyenoord ook Calvin Stengs in de gaten, zo is te lezen op de site van Nice-Matin. De aanvaller van OGC Nice kwam dit seizoen op huurbasis uit voor Royal Antwerp en heeft een contract tot medio 2026 in Frankrijk.

Met Royal Antwerp is Stengs afgelopen weekend kampioen van België geworden. De mogelijkheid is er voor de 24-jarige aanvaller om te blijven in de havenstad, maar dan moet Antwerp wel kunnen voldoen aan de gewenste transfersom. In de Franse krant is te lezen dat Feyenoord de situatie ook in de gaten houdt, echter is de verwachting dat hij alleen in aanmerking komt als er een huidige buitenspeler vertrekt.

Afgelopen seizoen speelde Stengs 37 wedstrijden onder trainer Mark van Bommel. In alle competities scoorde hij drie goals en gaf hij negen assists. In juli 2021 maakte de Nederlander de overstap van AZ naar Nice, de Franse club maakte een bedrag van ongeveer vijftien miljoen euro over naar Alkmaar. Trainer Arne Slot heeft sinds het vertrek bij zijn oude club altijd goed contact gehouden met Stengs.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties