'Feyenoord hoopt nog op Nelson; Arsenal wil verkopen'

'Feyenoord hoopt nog op Nelson; Arsenal wil verkopen'

Feyenoord heeft de hoop op een terugkeer van Reiss Nelson nog niet opgegeven. De vraag blijft echter of die wens ook realistisch is. Arsenal, waar hij nog een seizoen vastligt, zou de 22-jarige aanvaller namelijk liever verkopen.

Arsenal-watcher Charles Watts gaf namens zijn werkgever Goal een update over enkele spelers van de Londense club, onder wie dus ook Nelson. 'Feyenoord zou hem graag terughalen naar de club, maar Arsenal geeft inmiddels de voorkeur aan een verkoop van de jonge aanvaller', schreef hij over de Engelsman.

Eerder leek Feyenoord de hoop op een langer verblijf van Nelson al op te geven. Zijn eenjarige contract maakte een nieuwe verhuur voor Arsenal al niet aantrekkelijk en bovendien wilde de speler zelf voor zijn kans bij zijn eigen club gaan. De voorkeur van Nelson zelf zou kunnen veranderen nu de club hem liever verkoopt, maar ook dan is het nog maar zeer de vraag of zijn komst haalbaar is voor Feyenoord.

Lees meer over
Reiss Nelson
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties