'Feyenoord hoopt Geertruida langer vast te leggen'

'Feyenoord hoopt Geertruida langer vast te leggen'

Feyenoord is bezig het contract van Lutsharel Geertruida te verlengen. De verdediger ligt momenteel vast tot medio 2024, maar de club hoopt daar nog een seizoen aan vast te plakken. Dat meldde 1908.nl donderdagavond.

Volgens het medium is het verlengen van het contract van Geertruida een van de topprioriteiten van Feyenoord, nadat er met Tyrell Malacia en Luis Sinisterra al twee belangrijke krachten zijn vertrokken. Net als dat tweetal kende ook Geertruida een erg sterk seizoen, waarvoor een nieuw contract een mooie beloning kan zijn. Bovendien zou het de transferwaarde van de speler verhogen.

Naast Geertruida hoopt Feyenoord ook nog altijd op de handtekening van Orkun Kokcü en Fredrik Aursnes. De twee middenvelders moeten in het nieuwe seizoen twee belangrijke spelers in het elftal van trainer Arne Slot gaan worden. Kokcü, die ook concreet in de belangstelling staat van clubs uit het buitenland, kan voor een seizoen bijtekenen. De gesprekken met Aursnes zijn nog niet geopend. De Noor heeft nog een contract tot medio 2024.

Lees meer over
Lutsharel Geertruida Feyenoord Transfermarkt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties