''Feyenoord hoopt dat Szymański zijn contract kan ontbinden''

''Feyenoord hoopt dat Szymański zijn contract kan ontbinden''

Sebastian Szymański wil zijn toekomst aan Feyenoord verbinden. De aanvallende middenvelder heeft meerdere malen aangegeven niet meer terug te willen keren naar Rusland. Szymański heeft een contract tot medio 2026 bij Dinamo Moskou en de Rotterdammers hopen te profiteren van de huidige situatie.

"Feyenoord hoopt dat Szymański zijn contract op de een of andere manier kan ontbinden", vertelt journalist Martijn Krabbendam in Voetbalpraat. Het persoonlijke akkoord met Feyenoord zegt momenteel nog vrij weinig over de toekomst van de 24-jarige Pool. Als contractontbinding niet lukt, ligt er een koopoptie van tien miljoen euro op tafel. "Bij Szymański gaat het er niet om of hij een akkoord bereikt met Feyenoord. Het is veel belangrijker dat Feyenoord met die Russen eruit gaat komen, want die jongen wil blijven."

Krabbendam vraagt zich af of Feyenoord nu wel direct zaken gaat doen met een club uit Rusland. "Er zijn omweggetjes te verzinnen. PSV heeft het via een of andere vennootschap gedaan in Europa met Guus Til, en dan kan het weer wel. Indirect doe je dan toch zaken met ze. Feyenoord was daar op tegen toen PSV dat ook deed, dus ik kan me niet voorstellen dat ze op die manier een constructie aangaan. Misschien gaan ze hem nog één jaar huren, want de situatie is nog onveranderd.''

Lees meer over
Sebastian Szymanski
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties