Feyenoord grijpt definitief naast Grillitsch

Feyenoord grijpt definitief naast Grillitsch

Florian Grillitsch komt niet naar Feyenoord. Volgens het goed ingevoerde Twitter-account Hamstelaar is de kans erg groot dat de transfervrije 27-jarige middenvelder een contract gaat tekenen bij Ajax.

Afgelopen weekend gaf trainer Arne Slot aan dat Grillitsch op het lijstje stond van Feyenoord, maar dat zijn komst een lastig verhaal ging worden. De rechtspoot, met een huidige marktwaarde van zestien miljoen euro, had de clubs voor het uitkiezen. Grillitsch lijkt nu te gaan kiezen voor een nieuwe samenwerking met Alfred Schreuder. De twee werkten eerder samen in Duitsland.

Feyenoord hoopt vandaag nog een vervanger te vinden voor de vertrokken Fredrik Aursnes. De namen Ramiz Zerrouki, Sivert Mannsverk en Kristoffer Olsson worden daarbij genoemd. Al lijkt middenvelder Zerrouki niet meer concreet, aangezien technisch directeur Jan Streur heeft aangegeven dat de middenvelder niet meer mag vertrekken bij FC Twente.

Update 14:27 | Grillitsch heeft een contract getekend tot de zomer van 2023 bij Ajax, met een optie op nog een jaar. De Telegraaf meldt dat Feyenoord ver was met de transfervrije middenvelder. Grillitsch koos er op het laatste moment voor om Champions League-voetbal te spelen.

Feyenoord zag eerder vandaag al Kristoffer Olsson de overstap maken naar FC Midtjylland. De middenvelder was in beeld om op huurbasis over te komen naar de stadionclub. Ook door de naam van Ramiz Zerrouki kan definitief een streep worden gezet.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties