'Ook Mannsverk genoemd als mogelijke opvolger Aursnes'

'Ook Mannsverk genoemd als mogelijke opvolger Aursnes'

Fredrik Aursnes gaat Feyenoord zo goed als zeker verlaten. De middenvelder heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Benfica. De clubs onderhandelen momenteel over de transfersom en er wordt spoedig een akkoord verwacht.

Feyenoord scout nadrukkelijk naar een opvolger. Eerder werd gemeld dat de 24-jarige Ramiz Zerrouki concreet in de belangstelling staat van de Rotterdammers. Nu is bekend dat ook de 20-jarige Sivert Mannsverk wordt genoemd in het Maasgebouw, zo meldt 1908.nl.

Mannsverk staat onder contract bij Molde FK en heeft in Noorwegen nog een verbintenis tot medio 2025. De rechtspoot heeft een marktwaarde van rond de één miljoen euro waardoor zijn mogelijke komst meer kans van slagen heeft.

De komst van Zerrouki naar Feyenoord gaat een lastig verhaal worden. De stadionclub heeft een bod van vijf miljoen euro neergelegd bij FC Twente. De Tukkers hebben echter al aangegeven niet open te staan voor een verkoop van Zerrouki.

Lees meer over
Feyenoord Transfermarkt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties