Jans wil Feyenoord afschrikken: ''Tien miljoen niet genoeg''

Jans wil Feyenoord afschrikken: ''Tien miljoen niet genoeg''

Ramiz Zerrouki kan een stap omhoog maken van FC Twente naar Feyenoord. De 24-jarige middenvelder staat concreet in de belangstelling van de Rotterdammers en beide clubs gaan binnenkort in gesprek. FC Twente heeft echter al aangegeven dat geen enkele speler te koop is.

Feyenoord gaat Fredrik Aursnes zo goed als zeker verkopen aan Benfica. De clubs onderhandelen over een vraagprijs van boven de vijftien miljoen euro. Trainer Arne Slot heeft afgelopen weekend al aangegeven dat er 100% een vervanger aangetrokken gaat worden voor de Noor. Zerrouki is één van de opties.

Trainer Ron Jans benadrukt het standpunt van FC Twente nog maar eens en schat de transfersom van Zerrouki hoog in. ''Ik weet zelfs niet of tien miljoen euro genoeg is", vertelt Jans in gesprek met ESPN. ''Feyenoord heeft al een aardig bedrag voor een andere middenvelder neergelegd. Daar kun je qua kwaliteiten wel een vergelijking mee maken.''

''Het is niet verstandig om als trainer iets over bedragen te zeggen'', vervolgt Jans. ''Het enige wat wij zeggen is dat er bij ons eigenlijk niemand meer te koop is.'' Zerrouki heeft een contract voor twee seizoenen met een optie voor nog één jaar. De speler zelf heeft nog niet gereageerd op de belangstelling.

Lees meer over
Ramiz Zerrouki
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties