'Zerrouki komt definitief niet naar Feyenoord'

'Zerrouki komt definitief niet naar Feyenoord'

Ramiz Zerrouki komt niet naar Feyenoord, zo meldt Tubantia vrijdagochtend. FC Twente laat geen spelers meer vertrekken de komende dagen. De Tukkers hebben aan de zaakwaarnemer van de 24-jarige middenvelder laten weten dat een overstap naar de Rotterdammers onbespreekbaar is.

''Iedereen weet dat het in zo’n laatste week nog heel lastig is om zelf spelers te halen'', vertelt technisch directeur Jan Streuer. ''Wij willen zelf ook sterk blijven. Met deze selectie moeten we een goed seizoen kunnen draaien. Feyenoord heeft alle tijd gehad. Ze hebben geloof ik al 12 of 13 nieuwe spelers gehaald.''

De teleurstelling bij Zerrouki is groot, want hij wilde dolgraag de overstap maken naar Feyenoord. ''Maar de club moet ook aan zichzelf denken. Ramiz is nog jong. Als hij een goed seizoen draait, dan komen er straks nog prachtige clubs voor hem.'' Feyenoord had tot vandaag de tijd om om een akkoord te bereiken, maar de Rotterdammers hebben zich niet meer gemeld.

Lees meer over
Ramiz Zerrouki
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties