'Feyenoord gaat vandaag voor Micky van de Ven'

'Feyenoord gaat vandaag voor Micky van de Ven'

Feyenoord hoopt zich voor het sluiten van de transfermarkt nog te versterken met een extra verdediger. De Rotterdammers komen daarbij uit bij Micky van de Ven. De talentvolle verdediger van FC Volendam moet worden gezien als back-up van Marcos Senesi, zo meldt Feyenoord Transfermarkt.

Feyenoord en FC Volendam zijn momenteel in gesprek over een eventuele transfer. Een bedrag van 2.7 miljoen euro wordt er momenteel genoemd. Van de Ven heeft nog een contract tot medio 2023. De 20-jarige Van de Ven staat ook in de nadrukkelijke belangstelling van VFL Wolfsburg.

De eventuele komst van Nick Viergever lijkt hierdoor definitief van de baan. De 32-jarige verdediger van PSV stond in de belangstelling van de Rotterdammers. De Eindhovenaren vroegen echter een transfervergoeding en intern waren er grote twijfels over zijn komst. De optie Van de Ven wordt breed gedragen binnen Feyenoord.

Lees meer over
Feyenoord Transfermarkt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties