Van de Ven maakt officieel keuze voor Wolfsburg (update)

Van de Ven maakt officieel keuze voor Wolfsburg (update)

Micky van de Ven heeft een vertrekwens bij FC Volendam. De 20-jarige talentvolle verdediger heeft het gevoel dat hij zich in de Keuken Kampioen Divisie niet meer verder kan ontwikkelen. Van de Ven wil daarom een stap omhoog maken in zijn carrière.

Het Algemeen Dagblad weet te melden dat Van de Ven open staat voor Feyenoord. De Rotterdammers en de Volendammers zijn in gesprek over een directe transfer. De grote vraag is of dat nog gaat lukken voor het sluiten van de transfermarkt. De krant schrijft dat beide partijen werken aan een uiterst complexe constructie.

Feyenoord is op de slotdag van de transfermarkt nog druk bezig om ruimte te creëren voor de komst van Van de Ven. Middenvelder Wouter Burger en verdediger Ridgeciano Haps hebben daarom toestemming gekregen om te vertrekken.

Update | Van de Ven gaat mogelijk toch kiezen voor VFL Wolfsburg, zo meldt Rutger Vinke van Feyenoord Transfermarkt in het programma FC Afkicken. Het nieuws kwam live binnen in het praatprogramma en moet nog gecheckt worden bij meerdere bronnen.

Update | Het begint een ware soap te worden op de slotdag. Het goed ingevoerde Twitter-account laat weten dat er nog geen definitief akkoord is bereikt tussen FC Volendam en de Duitse club. ''Ik denk dat het een spelletje is om de prijs op te drijven'', reageert Vinke.

Update | Van de Ven gaat niet naar Feyenoord komen, zo meldt journalist Martijn Krabbendam op zijn Twitter pagina. VFL Wolfsburg heeft al een persoonlijk akkoord weten te bereiken en pakt nu door om de transfer definitief af te ronden. De speler van FC Volendam gaat in Duitsland samenwerken met Mark van Bommel.

Update | Telegraaf-journalist Mike Verweij meldt op zijn Twitter-pagina dat Van de Ven voor vier jaar gaat tekenen bij VFL Wolfsburg. Ook Feyenoord had vandaag een akkoord bereikt, maar grijpen dus definitief naast zijn komst. De Duitsers betalen een bedrag van 3,5 miljoen

Update | Het is inmiddels officieel: Micky van de Ven heeft gekozen voor VfL Wolfsburg. De verdediger is officieel gepresenteerd bij de Bundesliga-club, waar hij een contract voor vier seizoenen tekende. Het is nog maar de vraag of Feyenoord vandaag nog een verdediger zal aantrekken.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties