'Feyenoord en FC Utrecht akkoord over transfer Azarkan'

'Feyenoord en FC Utrecht akkoord over transfer Azarkan'

Marouan Azarkan gaat de overstap maken naar FC Utrecht. Volgens 1908.nl is deze week het bod geaccepteerd door de clubleiding van Feyenoord en zal het snel officieel bekend worden gemaakt. De Rotterdammers ontvangen een bedrag van één miljoen euro inclusief bonussen.

Met de komst van Azarkan heeft FC Utrecht clubs als Toulouse, Udinese en FC Twente weten af te schudden. De buitenspeler zal op korte termijn een contract voor vier jaar tekenen in de Domstad. Afgelopen twee seizoenen kwam hij op huurbasis uit voor Excelsior en was hij een belangrijke kracht in het elftal. Eerder kwam de aanvaller ook op huurbasis uit voor NAC Breda.

In 66 wedstrijden scoorde Azarkan in de afgelopen twee seizoenen zeventien doelpunten en gaf hij twintig assists. Echter was het al snel duidelijk dat hij niet op een kans hoefde te rekenen van trainer Arne Slot en mocht hij kijken voor een nieuwe club. De aanvaller had nog een contract tot medio 2024 in Rotterdam.

Lees meer over
Marouan Azarkan
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties