'FC Utrecht meldt zich bij Feyenoord voor Azarkan'

'FC Utrecht meldt zich bij Feyenoord voor Azarkan'

FC Utrecht gaat een officieel bod uitbrengen op Marouan Azarkan, zo meldt 1908.nl. De aanvaller staat ook in de belangstelling van FC Twente, maar de Domstedelingen pakken door en gaan zich in De Kuip melden.

FC Twente was de topfavoriet om de 21-jarige Azarkan definitief over te nemen van Feyenoord, maar heeft tot op heden niet gereageerd op een voorstel van de Rotterdammers. Nu wil FC Utrecht profiteren van de situatie en Azarkan losweken bij Feyenoord.

In gesprek met ESPN gaf Azarkan al aan dat hij gaat vertrekken bij Feyenoord en aast op een stap in de Eredivisie. "Klopt! Ik ben twee-en-een-half jaar verhuurd geweest. Ik heb mijn contract verlengd om mijzelf te laten zien in de Eredivisie en hoogstwaarschijnlijk een stap te maken, en dat gaat waarschijnlijk ook gebeuren."

Azarkan heeft bij Feyenoord een contract tot medio 2024. Zijn marktwaarde wordt momenteel geschat op iets meer dan één miljoen euro. Bij Excelsior speelde de buitenspeler dit seizoen 27 wedstrijden, waarin hij vier doelpunten maakte en zeven assists gaf.

Lees meer over
Marouan Azarkan
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties