'Feyenoord en Arnesen gaan uit elkaar'

'Feyenoord en Arnesen gaan uit elkaar'

Feyenoord en Frank Arnesen gaan op korte termijn uit elkaar, zo meldt 1908.nl. De Rotterdammers zijn met de Deen in gesprek om de samenwerking op een goede manier af te sluiten, waarbij Arnesen uitgekocht zal worden.

Feyenoord ziet naar verluidt geen rol meer weggelegd voor Arnesen, die daardoor na 2.5 jaar zou vertrekken bij de stadionclub. Wie de Deen gaat opvolgen is nog niet bekend. Algemeen directeur Dennis te Kloese nam, wegens een bacteriële infectie in de knie van Arnesen, deze zomer de technische zaken over en deed dat naar behoren.

Arnesen kwam begin 2020 binnen in De Kuip en heeft sindsdien de club grotendeels naar zijn hand gezet. Onder zijn bewind werd Arne Slot aangesteld en zijn de jeugdopleiding en de scouting flink onder handen genomen.

Dat betaalde zich twee zomers op rij uit, met koopjes als Gernot Trauner en Fredrik Aursnes tot gevolg. Deze transferwindow verdienden de Rotterdammers dankzij meerdere topverkopen ruim zeventig miljoen euro en werd een groot deel daarvan geherinvesteerd in de selectie.

Lees meer over
Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties