Feyenoord donderdag alweer in actie: ''Er zijn verschillende belangen''

Feyenoord donderdag alweer in actie: ''Er zijn verschillende belangen''

Het feest na het winnen van de KNVB Beker voorbij en aan Arne Slot is het nu de taak om zijn selectie voor te bereiden op de wedstrijd van donderdag. De midweekse uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles staat namelijk op het programma en de trainer van Feyenoord is enigszins verrast over het feit dat dit duel zo snel volgt na de finale.

"Moet je nagaan hoe raar het had geweest als we verloren hadden en donderdag moesten aantreden", vertelt Slot met verbazing over het midweekse programma van Feyenoord in gesprek met ESPN. "Zeker als het dan echt ergens om gegaan was. Nu spelen we gewoon voor het feit dat we heel graag boven de tachtig punten willen komen, dat we de tweede seizoenshelft nog niet verloren hebben. Maar er is ook individueel ook nog wel wat om voor te spelen. Jongens die fit willen blijven voor het EK, of juist graag bij een selectie willen komen. Wat dat betreft is er nog voldoende om voor te spelen."

Met het einde van de competitie in zicht en alle doelstellingen behaald, is de vraag of Slot spelers die soms minder spelen nu gaat belonen. "Dat was vorig jaar ook zo. We waren drie wedstrijden voor het einde kampioen, nu hebben we er nog vier. Dit elftal is over het algemeen heel goed in staat een goede prestatie te leveren en ze hebben een hekel aan verliezen. Ik heb nu nog niet nagedacht over de opstelling, maar er zijn verschillende belangen. Het grootste belang is altijd de club en het winnen van een wedstrijd. Daarna komen pas de individuele belangen."

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties