'Feyenoord denkt aan Bazoer'

'Feyenoord denkt aan Bazoer'

Feyenoord denkt aan de komst van de bijna transfervrije Riechedly Bazoer. Dat meldt FeyenoordTM. De 25-jarige verdediger annex middenvelder loopt aankomende zomer uit zijn contract en mag sinds 1 januari met andere clubs praten.

De interesse is (nog) niet concreet, daar Feyenoord nog in de oriënterende fase zit. Dat geeft het Twitter-account aan. Omdat Bazoer in de laatste zes maanden van zijn contract zit, is ook een winterse transfer misschien een optie. Dat zou de laatste kans voor Vitesse zijn om iets aan Bazoer te verdienen.

Ook PSV is geïnteresseerd in de verdediger. Dat erkende Bazoer vandaag zelf in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "Ik ga er niet omheen draaien. Twee weken geleden heeft mijn zaakwaarnemer met de technisch directeur van PSV (John de Jong, red.) gesproken. We hebben met elkaar van gedachten gewisseld. Het was een goed gesprek.’’ Ook Benfica zou interesse hebben in de zesvoudig international.

Bazoer is een aanwinst voor Feyenoord
Lees meer over
Feyenoord Transfermarkt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties