'Arnesen wil Bazoer per direct naar De Kuip halen'

'Arnesen wil Bazoer per direct naar De Kuip halen'

Frank Arnesen en Feyenoord stellen alles in werk om Riechedly Bazoer per direct naar De Kuip te halen. Arnesen informeerde dinsdag herhaaldelijk naar de mogelijkheid voor een tussentijdse transfer.

Dat meldt Voetbal International. Hoewel er ook buitenlandse interesse is voor Bazoer ziet hij een stap naar een Nederlandse topclub zeker zitten. De verdediger annex middenvelder heeft met VfL Wolfsburg en FC Porto ook al buitenlandse avonturen op zijn cv staan. De 25-jarige Bazoer wil zich nu verder ontwikkelen als multifunctionele speler, iets wat onder Slot zeker zou lukken.

Bazoer heeft nog een contract tot medio 2022 in Arnhem, wat betekent dat hij in de zomer gratis de overstap naar Feyenoord zou kunnen maken. Dat betekent echter niet dat Vitesse zijn verdediger zo maar laat gaan, geeft Martijn Krabbendam aan. De clubwatcher zegt ook dat de kans heel klein is dat PSV er met Bazoer vandoor gaat.

Bazoer is een aanwinst voor Feyenoord
Lees meer over
Riechedly Bazoer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties