'Feyenoord denkt aan Ajax-spits Danilo'

'Feyenoord denkt aan Ajax-spits Danilo'

Feyenoord denkt momenteel aan Ajax-spits Danilo Pereira da Silva, zo meldt 1908.nl. De 23-jarige Braziliaan is aankomende zomer transfervrij en daarom makkelijk binnen te halen voor de Rotterdammers.

Danilo heeft vorige maand aan het bestuur van Ajax laten weten zijn contract niet te verlengen en op zoek te gaan naar een club waar hij kan rekenen op meer speeltijd. ''Aankomende zomer ben ik transfervrij. Het waren vijf fantastische jaren, maar het is tijd voor een nieuw hoofdstuk. Je moet ook aan speeltijd toekomen.''

In 2017 verruilde Danilo Santos FC voor de jeugdopleiding van Ajax. Vorig seizoen was hij op huurbasis een seizoen lang eerste spits in de Eredivisie bij FC Twente, maar in Amsterdam zat een kans als eerste spits er vervolgens niet in. Sébastien Haller en later kreeg Brian Brobbey de voorkeur boven de Braziliaan.

Het is niet de eerste spits die de laatste weken in verband wordt gebracht met een overstap naar Feyenoord. Eerder vielen de namen Jørgen Strand Larsen en Petar Musa.

Lees meer over
Feyenoord Transfermarkt Danilo Pereira da Silva
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties