Feyenoord deelt goed nieuws Neraysho Kasanwirjo

Feyenoord deelt goed nieuws Neraysho Kasanwirjo

Bij Feyenoord waren er direct na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen FC Emmen zorgen over Neraysho Kasanwirjo. De verdediger van de Rotterdammers ging naar de grond. Via sociale media laat Feyenoord weten dat alles goed gaat met de verdediger.

"Het gaat goed met hem. Hij is gewoon bij bewustzijn," vertelt Arne Slot in gesprek met ESPN. "Dat is hij ook de hele tijd geweest, overigens, maar de dokter en de medische staf waren er heel snel bij om hem in de zijligging te leggen. Dat schijnt dan nodig te zijn om adem te kunnen halen. In de kleedkamer zag ik alweer een glimlach op zijn gezicht.''

In eerste instantie maakte Slot zich zorgen om Kasanwirjo. ''De schrik zat er wel even in, omdat je helaas te vaak dit soort beelden ziet met een verschrikkelijke afloop. Als je dan ziet dat mensen om hem heen gaan staan, schrik je wel even. Toen ik erbij kwam, hoorde ik dat hij bij bewustzijn was en zag ik dat zijn ogen open waren. Dat gaf een geruststellend gevoel."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties