'Feyenoord bereikt akkoord met Beelen over nieuw contract'

'Feyenoord bereikt akkoord met Beelen over nieuw contract'

Feyenoord heeft een akkoord bereikt met Thomas Beelen. De talentvolle centrale verdediger gaat zijn contract verlengen in De Kuip, zo meldt 1908.nl. Beelen wist zich afgelopen seizoen in de kijker te spelen bij onder meer Wolverhampton Wanderers. Met het nieuwe contract ligt de toekomst van de rechtspoot voorlopig in Rotterdam.

Beelen kwam aflopen zomer over van PEC Zwolle en tekende een contract tot medio 2027. De verdediger maakte een dusdanig goede indruk in zijn debuutjaar dat Feyenoord Beelen wilde belonen met een nieuwe verbintenis. Daarnaast staat de club ook sterker in de onderhandelingen wanneer een geïnteresseerde club de komende weken besluit om daadwerkelijk door te pakken.

Net als Timon Wellenreuther heeft ook Beelen zijn ja-woord aan Feyenoord gegeven. Het tekenmoment moet nog worden ingepland en het is ook nog niet bekend met hoeveel seizoenen Beelen zijn contract gaat verlengen in De Kuip. Zijn transferwaarde wordt nu al geschat op een bedrag van twaalf miljoen euro en dat gaat alleen maar verder oplopen.

Lees meer over
Thomas Beelen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties