'Wellenreuther verlengt komende week zijn contract bij Feyenoord'

'Wellenreuther verlengt komende week zijn contract bij Feyenoord'

Timon Wellenreuther gaat aankomende week zijn nieuwe contract tekenen bij Feyenoord. De doelman heeft recent zijn ja-woord gegeven aan de Rotterdammers en spoedig wordt de handtekening gezet waardoor de Duitser langer aan de stadionclub blijft verbonden. Dit meldt 1908.nl.

Feyenoord lijkt hiermee met Wellenreuther het nieuwe seizoen in te gaan als eerste doelman. De 28-jarige doelman heeft aangegeven te willen vertrekken wanneer hij niet als eerste doelman aan de slag kon. Wellenreuther wilde niet opnieuw genoegen nemen met een reserverol, waardoor de Rotterdammers een keuze moesten maken.

Of Justin Bijlow gaat vertrekken is afwachten. De geboren Rotterdammer werd een aantal weken geleden in verband gebracht met Liverpool FC en Arsenal. Bijlow concentreert zich nu vooral op het EK en spoedig volgt er meer duidelijkheid over de keeperskwestie in De Kuip. Wellenreuther gaat naar verluidt bijtekenen tot 2027.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties