Fer: ''Voel me goed centraal achterin''

Fer: ''Voel me goed centraal achterin''

Leroy Fer moet zich, tot Lutsharel Geertruida hersteld is van zijn blessure, richten op de positie van rechter centrale verdediger. Fer geeft aan zich goed te voelen naast Marcos Senesi.

''De eerste tien à vijftien minuten waren we wat zoekende. Daarna pakken we het heel goed op. We maakten een klein foutje waarna zij die goed afstraften. Marcos maakte die fout daarna zelf goed met een assist op Bryan. Daarna gingen we steeds beter voetballen en hoger druk zetten. Daardoor raakten we wel wat vermoeid. Al met al denk ik dat we een goede wedstrijd hebben gespeeld'', zegt Fer in gesprek met Feyenoord TV.

Door de nieuwe speelstijl staat de verdediging wat hoger waardoor er meer ruimte in de rug ligt. ''Daar kan het foutje van Marcos ook door komen. We willen voetballen en de bal hebben. Het is goed dat dat soort foutjes in de voorbereiding gebeuren. Mijn nieuwe positie bevalt goed, ik heb het er naar mijn zin. Ik word goed geholpen door de trainer, Justin en Marcos. Ik voel me goed en hoop dat dat allemaal maar beter gaat dit seizoen. Op dit moment heeft de trainer liever dat ik achterin sta dan op het middenveld. Hij vindt dat ik het goed invul en wil dat ik zo doorga'', geeft Fer aan.

Lees meer over
Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties