'Fer vertrekt transfervrij bij Feyenoord' (update)

'Fer vertrekt transfervrij bij Feyenoord' (update)

Johan Derksen laat weten dat Leroy Fer gaat vertrekken bij Feyenoord. De middenvelder is momenteel in Turkije om te onderhandelen met een nieuwe club. Presentator Wilfred Genee vertelt dat Fer vandaag in Turkije is gesignaleerd.

Fer wordt al maanden in verband gebracht met een vertrek uit De Kuip. De middenvelder komt voorlopig niet in de plannen van trainer Arne Slot voor. Fer zit momenteel op de bank en het lijkt erop dat hij ook de komende weken niet hoeft te rekenen op veel speelminuten. Gaziantepspor, Alanyaspor en Kasimpasa werden de afgelopen weken genoemd als mogelijke nieuwe club voor Fer.

Update | Fer in gesprek met Alanyaspor
De 31-jarige middenvelder is momenteel in gesprek met Alanyaspor, zo meldt Voetbal International. Het medium bevestigt dat Fer met zijn zaakwaarnemer in Turkije is om te onderhandelen over een contract. Voor beide partijen is een transfer een goede oplossing.

Update | Fer bereikt persoonlijk akkoord
De transfer van Fer naar Turkije is slechts een kwestie van tijd. De middenvelder heeft maandagavond een persoonlijk akkoord weten te bereiken met Alanyaspor. Fer moet alleen nog een medische keuring doorstaan om zijn transfer af te ronden. Volgens Feyenoord Transfermarkt ontvangt de Rotterdamse club een 'paar ton' als transfervergoeding.

Update | Feyenoord rekent niet op Fer
Leroy Fer stapt morgen niet op het vliegtuig naar Zweden, zo meldt De Telegraaf. De middenvelder maakt geen deel uit van de wedstrijdselectie. Technisch directeur Frank Arnesen bevestigt aan de krant dat Fer toestemming heeft gekregen om zijn transfer naar Turkije af te ronden.

Update | Fer vertrekt transfervrij bij Feyenoord
Feyenoord laat Leroy Fer gratis naar de Turkse subtopper Alanyaspor vertrekken, zo meldt het Algemeen Dagblad. De controlerende middenvelder tekent daar een contract voor twee seizoenen met de optie voor nog een derde jaar.

Update | Feyenoord ontvangt mogelijk een bonus
Feyenoord kan rekenen op een bonus wanneer Fer goed weet te presteren bij Alanyaspor, zo meldt RTV Rijnmond. Het gaat om een bonus van een paar ton.

Lees meer over
Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties