Excelsior wil Azarkan nog een seizoen huren

Excelsior wil Azarkan nog een seizoen huren

Excelsior wil Marouan Azarkan nog een seizoen huren van Feyenoord. Dat bevestigt technisch directeur Nick Kersten tegenover RTV Rijnmond.

Azarkan promoveerde vorige week met Excelsior door ADO Den Haag op penalty's te verslaan in de finale van de play-offs. Kersten wil goed beginnen in de Eredivisie en moet zijn selectie daarom zo snel mogelijk op orde hebben. "We willen het snel in kaart brengen. Spelers voelen vertrouwen en merken dat er met hen gewerkt wordt. Zij ontwikkelen zich en zijn uiteindelijk een meerwaarde voor de selectie van Excelsior."

In bijna elke linie wordt naar versterkingen gezocht. ''Maar ik denk dat de focus op de voorhoede komt te liggen, omdat Azarkan en Kenzo Goudmijn heel erg belangrijk zijn geweest in het afgelopen seizoen. We zijn met deze spelers in gesprek om hen binnenboord te houden", zegt Kersten.

Of Feyenoord daaraan mee gaat werken lijkt nog maar de vraag. Azarkan heeft namelijk nog een contract tot volgend jaar zomer. Hij zal zijn verbintenis dus moeten verlengen voordat hij uitgeleend mag worden. Dat zodat hij niet gratis de deur uit kan lopen wanneer zijn contract afloopt. Dat de Feyenoorder op zijn plek zat op Woudenstein is wel duidelijk. Azarkan speelde dit seizoen 37 wedstrijden voor Excelsior, waarin hij dertien keer scoorde en elf assists gaf.

Feyenoord moet Azarkan nog een jaar verhuren aan Excelsior
Lees meer over
Marouan Azarkan
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties