'Excelsior toont interesse in Taabouni'

'Excelsior toont interesse in Taabouni'

Ook Mohamed Taabouni kan mogelijk uitgeleend worden aan Excelsior. De middenvelder speelde afgelopen seizoen slechts 12 wedstrijden onder Arne Slot en kan in Kralingen rekenen op meer speelminuten.

Tegenover RTV Rijnmond vertelt Niels van Duinen, technisch manager van Excelsior, over de interesse in Taabouni. ''We hebben inderdaad naar hem geïnformeerd. Afgelopen januari dachten we ook al aan Mo. We willen hem graag hebben.''

Taabouni kwam vorige zomer transfervrij over van AZ nadat hij in Alkmaar de hele jeugdopleiding doorliep. Ondanks dat Slot al duidelijk had gemaakt hem als derde of vierde keuze te zien, wilde de middenvelder graag voor zijn kans gaan bij Feyenoord. Afgelopen seizoen kon hij slechts rekenen op een aantal invalbeurten.

Mimeirhel Benita
Eerder vandaag werd bekend dat de 19-jarige verdediger van Feyenoord ook in de interesse staat van Excelsior. "Wij vinden Mimeirhel een interessante speler. Veel meer kan ik er niet over zeggen", zo reageert Van Duinen op de eerdere geruchten over Benita.

Lees meer over
Mohamed Taabouni
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties