'Excelsior wil zich versterken met Benita'

'Excelsior wil zich versterken met Benita'

Excelsior hoopt zich te versterken met Mimeirhel Benita, zo meldt 1908.nl. De verdediger van Feyenoord moet op huurbasis de overstap maken, en de eerste gesprekken zijn al geweest.

Benita en Excelsior zijn positief over een samenwerking. Het is nu alleen nog een kwestie van Feyenoord en Excelsior om tot een akkoord te komen over een tijdelijke overstap. De 19-jarige verdediger heeft een contract dat loopt tot medio 2025.

Benita werd afgelopen zomer door trainer Arne Slot toegevoegd aan Feyenoord 1. Daarvoor speelde de talentvolle rechtsback zijn wedstrijden in het belofteteam. Mede door een blessure aan zijn knie beperkte zijn inbreng zich dit seizoen tot drie wedstrijden in het eerste elftal.

Inmiddels is Benita nagenoeg fit en kan hij zijn rentree gaan maken. Een verhuurperiode aan Excelsior kan voor alle partijen wel eens goed uitpakken. Naast Benita hopen de Kralingers ook nog altijd op de handtekening van Lennard Hartjes.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties