'Eintracht Frankfurt zoekt nieuwe trainer en denkt aan Slot'

'Eintracht Frankfurt zoekt nieuwe trainer en denkt aan Slot'

Trainer Arne Slot staat in de belangstelling van Eintracht Frankfurt, zo meldt de Duitse media donderdagochtend. De club uit de Bundesliga is op zoek naar een opvolger voor Oliver Glasner, en de trainer van Feyenoord wordt gezien als een serieuze optie.

Volgens SPORT1 ziet Eintracht Frankfurt in Slot een trainer die perfect binnen het profiel past. Hij wordt gezien als iemand die het team tactisch sterk kan maken, spelers kan laten doorontwikkelen en een ploeg boven zichzelf kan laten uitstijgen.

Intern bij Eintracht Frankfurt zijn er echter twijfels of Slot haalbaar is. De trainer van Feyenoord wordt gezien als een dure optie, aangezien Slot nog een contract heeft tot medio 2025 in De Kuip. Als alternatief wordt de 42-jarige Dino Toppmöller overwogen.

Feyenoord
Feyenoord's algemeen directeur, Dennis te Kloese, doet momenteel alles wat in zijn macht ligt om Slot te overtuigen om langer in De Kuip te blijven. Feyenoord is van plan om de trainer financieel te belonen voor zijn uitstekende prestaties en hoopt daarmee dat Slot verschillende aanbiedingen kan weerstaan.

Frank Arnesen vertelde in gesprek met het Algemeen Dagblad dat hij niet verwacht dat Slot deze zomer zal vertrekken. ''Waarom zou Slot niet denken aan presteren in de Champions League? De titel in Nederland verdedigen? Zijn kinderen nog een jaartje op een Nederlandse school houden? Hij kan ook gewoon blijven, hoor.''

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties