Eerbetoon Chris Gyan op vrijdag 21 januari

Eerbetoon Chris Gyan op vrijdag 21 januari

Chris Gyan zal hoe dan ook nooit vergeten worden en voort blijven leven in het hart van iedere Feyenoorder. FSV De Feijenoorder, FRFC1908 en De Noordzijde hebben voor aanstaande vrijdag, 21 januari, een eerbetoon aan de op 29 december overleden Gyan georganiseerd.

Dit eerbetoon zal plaatsvinden aan de Olympiazijde van de Kuip en alle supporters zijn welkom om een laatste groet te brengen. De familie van Gyan is overdonderd door de steun die tot nu toe ontvangen is en willen Het Legioen graag de kans geven om afscheid te nemen van de oud-speler.

De organiserende groepen doen een oproep om op vrijdag 21 januari om 14.15 uur te verzamelen op het voorplein aan de Olympiazijde van De Kuip. Rond die tijd zal de rouwauto met Chris Gyan over het voorplein rijden. Er wordt wel gevraagd om vanwege de pandemie afstand te bewaren tot de familie van Gyan. Ook wordt er opgeroepen om fakkels mee te nemen, maar geen knalvuurwerk.

Lees meer over
Christian Gyan
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties