Domme actie Gimenez: ''Dan mis je bijvoorbeeld wedstrijd tegen Real Madrid''

Domme actie Gimenez: ''Dan mis je bijvoorbeeld wedstrijd tegen Real Madrid''

Santiago Gimenez heeft een oliedomme rode kaart gepakt tijdens de slotfase van de uitwedstrijd tegen AS Roma. De Mexicaan speelde een moeizame wedstrijd tegen de Italiaanse club en Chris Smalling was regelmatig te sterk voor de 22-jarige spits van Feyenoord. Gimenez kreeg direct rood na een gefrustreerde overtreding.

''Die rode kaart is echt heel vervelend voor hemzelf'', oordeelt Kenneth Perez na afloop op ESPN. ''Je kan zomaar in een geweldige poule komen in de Champions League en dan mis je bijvoorbeeld een wedstrijd tegen Real Madrid. Pure frustratie en irritatie. Hij heeft zijn stempel niet kunnen drukken.'' Van Hooijdonk: ''Het is een hele rare overtreding. Als spits voel je ook dat je niet veel aan de bal bent geweest.''

Naast Gimenez moet Feyenoord het ook doen zonder Mats Wieffer. De middenvelder kreeg in de 18e minuut namelijk een gele kaart voor een overtreding op Bryan Cristante. Als gevolg hiervan is hij geschorst voor de eerstvolgende Europese wedstrijd van de Rotterdamse club. Hoe lang Gimenez niet beschikbaar is vanwege een schorsing wordt later door de UEFA bekend gemaakt.

Lees meer over
Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties