Beoordeel de spelers van Feyenoord na AS Roma-uit met een cijfer

Beoordeel de spelers van Feyenoord na AS Roma-uit met een cijfer

Feyenoord heeft de uitwedstrijd tegen AS Roma met 4-1 verloren. De Rotterdammers speelden een groot deel van de wedstrijd prima voetbal, maar mede door de goede invallers die de Italiaanse club kon brengen, bleef een goed resultaat uit. Het is nu mogelijk om de spelers die in de basis begonnen te beoordelen met een cijfer. Stemmen is alleen mogelijk wanneer je bent ingelogd op FR12.nl.

Tijdens het afscheid van het Europese toneel hebben drie spelers een waardering van 7 gekregen van Voetbal International. Justin Bijlow was van onschatbare waarde door enkele cruciale reddingen te verrichten tegen AS Roma. Lutsharel Geertruida speelde een belangrijke rol in de verdediging en hielp daarmee het plan van trainer Arne Slot te laten slagen. Op het middenveld hield Orkun Kökçü zich goed staande. Helaas was het spel van Feyenoord voorin niet indrukwekkend. Jahanbakhsh (5,5), Giménez (5,5) en Idrissi (6) waren matig.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties