''Dit kleine stadion hoort niet bij een groot Europees toernooi''

''Dit kleine stadion hoort niet bij een groot Europees toernooi''

De vraag naar kaarten voor de Conference League finale van Feyenoord is enorm groot. De Rotterdammers krijgen slechts 3000 kaarten voor de supporters. Vanavond om 18:00 uur mogen de silvercardhouders een poging wagen om een kaart te bemachtigen. FSV De Feijenoorder betreurt dat de UEFA heeft gekozen voor de Arena Kombëtare.

''Ik word hier heel verdrietig van'', vertelt voorzitter Kees Lau in gesprek met RTLnieuws.nl. ''Dit kleine stadion hoort niet bij een groot Europees toernooi. Heel veel mensen hebben hoteltickets en vliegtickets al gekocht. En wat ook al jaren gebeurt in Europese finales is dat er minder kaarten voor supporters zijn, en meer voor bijvoorbeeld sponsoren. Dat is zonde, want voetbal is vooral voor die supporters."

Ook Feyenoord gaf in een reactie teleurgesteld te zijn over het beperkte aantal kaarten. ''Een mooi affiche als AS Roma – Feyenoord, de allereerste finale van de Conference League, had in onze ogen een groter podium verdiend met tienduizenden toeschouwers van beide clubs.''

Lees meer over
Feyenoord Conference League 2021/2022
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties