''Dit jaar moet ik nog meer laten zien dat ik wil spelen''

Marcus Pedersen kijkt enorm uit naar het nieuwe seizoen met Feyenoord. De 22-jarige verdediger maakt zich dan ook totaal geen zorgen over de huidige staat van de selectie. Pedersen heeft er vertrouwen in dat de clubleiding snel nieuwe spelers weet vast te leggen.

''De club zal voor nieuwe spelers zorgen'', vertelt de jarige Pedersen in gesprek met RTV Rijnmond. “We gaan een sterk team hebben bij de start van de competitie. We willen weer meedraaien in de top." Ook met de huidige aanwinsten worden er momenteel al flinke stappen gemaakt.

"We hebben de afgelopen twee weken al progressie laten zien. Als we verder gaan waar we mee bezig zijn weet ik zeker dat we klaar zijn voor de start van het seizoen''. De speler zelf heeft een duidelijk doel. "Ik heb veel gespeeld en mezelf ontwikkeld. Ik heb progressie laten zien gedurende het seizoen. Daar moet ik nu verder op bouwen."

Geertruida
Pedersen moet dan wel de strijd aangaan met Geertruida en dat gaat niet makkelijk worden. "Ik had competitie op mijn plek, dat is hoe voetbal is. Het was een lang seizoen. Iedereen hier leren kennen en hier landen was best moeilijk, maar nu ben ik hier helemaal gesetteld en comfortabel. Ik ben klaar en hongerig om te beginnen. Dit jaar moet ik nog meer laten zien dat ik wil spelen.''

Lees meer over
Marcus Holmgren Pedersen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties