'Diallo staat open voor winterse overstap naar Feyenoord'

'Diallo staat open voor winterse overstap naar Feyenoord'

Amad Diallo heeft zijn zinnen gezet op een tijdelijke overstap naar Feyenoord. De aanvaller was afgelopen zomer al dichtbij een verhuurperiode aan de Rotterdammers, maar vanwege een opgelopen blessure ging een transfer niet door.

De 19-jarige aanvaller van Manchester United is volgens FeyenoordTM overtuigd van de speelwijze van de stadionclub. Trainer Arne Slot speelt aanvallend voetbal en geeft de buitenspelers veel mogelijkheden om één tegen één acties te maken. Het spel van Feyenoord is op het lijf geschreven van de behendige buitenspeler.

Feyenoord heeft een smalle selectie terwijl ook buitenspeler Alireza Jahanbakhsh nog niet altijd naar verwachting rendeert. De verwachting is dan ook dat Diallo kan rekenen op veel speeltijd in het shirt van de Rotterdammers. Manchester United gaat de komende weken bepalen wat de beste optie is voor zijn ontwikkeling.

Lees meer over
Amad Diallo
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties