Deze elf starten tijdens de bekerfinale van Feyenoord tegen NEC

Deze elf starten tijdens de bekerfinale van Feyenoord tegen NEC

Feyenoord heeft de opstelling voor de bekerfinale tegen NEC Nijmegen bekendgemaakt. De Rotterdammers moeten vanwege een blessure een wijziging doorvoeren aan de basisopstelling. Mats Wieffer is er niet bij en wordt vervangen door Ramiz Zerrouki.

Trainer Arne Slot kiest er verder voor om met Timon Wellenreuther aan de bekerfinale te beginnen. De Duitse doelman krijgt de voorkeur boven Justin Bijlow, die weer terugkeert in de wedstrijdselectie na een kuitblessure. De geboren Rotterdammer moet voorlopig nog geduld hebben met zijn terugkeer onder de lat. De verwachting is dat hij in de competitie weer mag keepen.

Quilindschy Hartman is er zoals bekend niet bij. Slot verving de linksback de afgelopen periode met Marcos Lopez, David Hancko en Lutsharel Geertruida. Laatstgenoemde speelt tegen NEC Nijmegen als linksback. Bart Nieuwkoop begint op papier als rechtsback. David Hancko en Thomas Beelen vormen het centrum. De Oostenrijker Gernot Trauner neemt plaats op de bank.

Feyenoord gaat met Igor Paixão, Santiago Gimenez en Yankuba Minteh in de aanval proberen de veertiende bekerfinale in de clubhistorie te winnen. Het middenveld bestaat, naast Zerrouki, uit Quinten Timber en Calvin Stengs. De finale begint om 18:00 uur en is uitgebreid te volgen in het liveblog van FR12.nl. Het duel is live te bekijken op ESPN.

Opstelling Feyenoord
Wellenreuther; Nieuwkoop, Beelen, Hancko, Geertruida; Zerrouki, Stengs, Timber; Minteh, Gimenez, Paixão.

Wissels Feyenoord
Bijlow, Lamprou, Trauner, Lopez, Milambo, Van den Belt, Lingr, Ivanusec, Jahanbakhsh, Sauer, Ueda.

glskakjxoaagdob
Lees meer over
Arne Slot Mats Wieffer Ramiz Zerrouki
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties