Wieffer definitief niet inzetbaar en mist bekerfinale

Wieffer definitief niet inzetbaar en mist bekerfinale

Mats Wieffer komt zondagavond niet in actie voor Feyenoord. De 24-jarige middenvelder was in de aanloop naar de bekerfinale een twijfelgeval, en vandaag is duidelijk geworden dat Wieffer definitief niet inzetbaar is tijdens het duel tegen NEC Nijmegen in De Kuip.

Wieffer heeft tijdens de afsluitende training op zaterdag nog een laatste poging gedaan om toch in actie te komen voor Feyenoord, maar kon de test niet doorstaan. De middenvelder moest de training vroegtijdig staken en mist daardoor de belangrijke wedstrijd voor de Rotterdammers.

Trainer Arne Slot geeft voorafgaand de wedstrijd een update over Wieffer. "Aan het begin van de week voelde hij iets aan zijn bovenbeen, dat leek heel erg mee te vallen. Hij heeft gisteren nog aan de training deelgenomen en de verwachting was dat hij de finale zou halen. Toen hij de bal passte, schoot er echter plotseling iets in zijn bovenbeen. Dan kun je niet meedoen aan de finale."

Het feit dat Wieffer op krukken loopt is vooral uit voorzorg en daar moeten niet direct conclusies uit getrokken worden. Slot weet niet hoe lang Wieffer moet toekijken. "Dat moet je niet aan mij vragen. Ik weet niet of het een scheuring is of een verrekking. Feit is wel dat het gebruik van krukken uit voorzorg is'', sluit de trainer af in gesprek met ESPN.

Lees meer over
Mats Wieffer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties