Dessers: ''Kijk met heel veel liefde terug op mijn tijd bij Feyenoord''

Dessers: ''Kijk met heel veel liefde terug op mijn tijd bij Feyenoord''

Cyriel Dessers is inmiddels weer teruggekeerd bij Genk, maar in gesprek met De Telegraaf blikt hij terug op zijn verhuurperiode bij Feyenoord. De Nigeriaans international dwong naarmate het seizoen vorderde een basisplaats af.

''We hebben een fantastisch jaar gehad, waar ik met heel veel liefde op terugkijk'', begint de spits. Volgens Dessers is het niet meer dan logisch dat grote clubs geïnteresseerd zijn geraakt in een aantal spelers. ''Als je een Europese finale haalt, dan is het normaal dat jongens toptransfers maken. Dat hoort er ook bij. Die jongens hebben het zelf afgedwongen om zo’n mooie stap te maken en het is goede reclame voor Feyenoord.''

''Het verbaast me totaal niet dat Luis voor een recordbedrag verkocht is. Het type speler dat hij is, is tegenwoordig duur. Als je naar zijn kwaliteiten en statistieken kijkt, dan rechtvaardigen die zo’n grote som'', gaat de spits verder. ''Ik ben blij dat Feyenoord zo’n groot bedrag voor hem krijgt, want dat verdienen ze ook. Dat kan hen helpen bij de opbouw van een nieuwe ploeg. Ik heb alle vertrouwen in de scouting van Feyenoord en in Arne Slot, dat die weer een heel goed team gaan samenstellen en bovenin mee gaan doen.”

Slot gaf eerder deze week aan dat een terugkeer van Dessers nog altijd niet helemaal uitgesloten is. ''Ik denk dat die deur altijd op een kiertje staat. Die kan altijd weer opengeduwd worden. Het is voor mij zeker geen gesloten boek en voor hen denk ik ook niet. Ik heb bij Feyenoord een fantastische tijd gehad. Dat vergeet ik niet zomaar en dat zit nog steeds in mijn achterhoofd. Ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren deze zomer”, sluit Dessers af.

Lees meer over
Cyriel Dessers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties