Dessers: ''Droom om tegen Feyenoord in de Champions League te spelen''

Dessers: ''Droom om tegen Feyenoord in de Champions League te spelen''

Cyriel Dessers maakte deze zomer de overstap van Cremonese naar Rangers FC. De oud-spits van Feyenoord heeft inmiddels zijn eerste twee doelpunten gemaakt voor de Schotten en hoopt snel nog belangrijker te kunnen zijn in het shirt van de Schotse club.

Dessers speelde dinsdagavond in de play-offs van de Champions League tegen PSV. De 28-jarige Belg begon in de spits en was belangrijk door twee assists af te leveren. Het duel eindigde in een 2-2 gelijkspel in het Ibrox Stadium. Na afloop van de wedstrijd in Schotland bedankte Dessers zijn oud-trainer Arne Slot nog even.

''Mijn tweede assist was de mooiste, al kan ik ook genieten van de eerste'', vertelt Dessers in gesprek met RTL7. ''Het negatief pressen is iets waar mijn oud-trainer, Arne Slot, vaak op heeft gewezen, en ik heb daarin stappen gezet. Als ik zie wat het nu oplevert, hoop ik dat hij ook met een beetje trots naar de wedstrijd heeft gekeken.''

Waar Dessers tegen PSV in de basis mocht beginnen, moest Danilo samen met Sam Lammers op de bank plaatsnemen. ''Ze zijn allebei goed bezig, dus het verbaasde me wel. Ook de andere jongens kunnen er wat van en dat zijn eveneens goede spelers. Ik denk dat we vijf aanvallers hebben met totaal verschillende profielen, en ik denk dat de trainer daar vooral naar kijkt, want kwaliteit hebben ze allemaal.''

Feyenoord
In gesprek met Voetbal International kreeg Dessers de vraag of hij zijn oude club nog op de voet volgt. ''Natuurlijk volg ik Feyenoord nog. Het zou een droom voor mij zijn om eventueel in de Champions League tegen Feyenoord te spelen. Ik wil niet vooruitlopen op de zaken, want we hebben volgende week nog een zware taak in Eindhoven, waar een berg werk te verzetten staat.'' Dessers sluit af door te de hoop uit te spreken dat Feyenoord ook dit jaar kampioen van Nederland gaat worden.

Lees meer over
Cyriel Dessers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties