'Dessers vertrekt voor vijf miljoen euro naar Rangers FC'

'Dessers vertrekt voor vijf miljoen euro naar Rangers FC'

De overstap van Cyriel Dessers naar Rangers FC is weer een stap dichterbij. De Schotten hebben een akkoord weten te bereiken over een transfersom van vijf miljoen euro, en dat kan met bonussen nog oplopen met 1,5 miljoen euro. Door de aanstaande deal lijkt een vertrek van Danilo naar Rangers FC definitief van de baan.

Rangers FC neemt de 28-jarige Dessers over van de Italiaanse club US Cremonese. De oud-Feyenoorder speelde 26 wedstrijden in de Serie A en wist zes doelpunten te maken. Na één seizoen zit het Italiaanse avontuur er alweer op en moet de Belg de concurrentiestrijd aangaan in Schotland met de 26-jarige spits Sam Lammers.

Feyenoord weigerde vorige week een officieel bod op Danilo. De Rotterdammers gingen niet akkoord met een bedrag van rond de drie miljoen euro. Volgens buitenlandse media mikte Feyenoord op iets meer dan acht miljoen euro, al zijn er twijfels over de betrouwbaarheid van de bronnen. Danilo is een belangrijke schakel in het elftal van trainer Arne Slot en heeft een doorlopend contract tot medio 2026.

Lees meer over
Cyriel Dessers Danilo Pereira da Silva
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties