Dessers: "De keeper was net iets beter vandaag"

Dessers: "De keeper was net iets beter vandaag"

Cyriel Dessers was de afgelopen weken erg vaak beslissend voor Feyenoord, maar kon de ploeg tegen FC Twente niet redden. Als invaller miste de spits drie grote kansen. Zijn complimenten gingen na afloop terecht uit naar doelman Lars Unnerstall.

"Het is vervelend", begon Dessers voor de camera van ESPN. "Zeker op het einde had ik het gevoel dat het er nog in zat. Dan moet de bal goed vallen. Ik heb zelf nog wel iets gecreëerd, maar dan is het Unnerstall die er een paar keer goed tussen zit." Ook als hij de beelden terugziet kan hij niet anders dan de Twente-doelman complimenteren. "Hij zit dichtbij, hij is groot; het is moeilijk om een bal langs hem te krijgen. Hij pakt ze echt goed."

"Ik denk dat ik op zich niet verkeerd deed, maar de keeper was net iets beter vandaag", vervolgde Dessers, die over zijn eigen spel niet ontevreden was. "Ik ben blij dat het weer een goede invalbeurt was en ik iets heb kunnen laten zien. Het is jammer dat het geen goal is, maar ik denk wel dat ik gevaarlijk ben geweest en problemen heb veroorzaakt voor Twente."

Lees meer over
Cyriel Dessers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties