'Delegatie Feyenoord reist af naar Argentinië voor Bullaude'

'Delegatie Feyenoord reist af naar Argentinië voor Bullaude'

Feyenoord pakt door als het gaat om Ezequiel Bullaude. De middenvelder moet de komende dagen de overstap gaan maken naar de Rotterdammers. Volgens buitenlandse media is een delegatie aankomen in Argentinië om een akkoord te bereiken over een transfersom van Bullaude.

Bullaude staat tot medio 2024 onder contract bij Club Deportivo Godoy Cruz en moet tegen de tien miljoen euro gaan kosten. AZ heeft eerder aan bod gedaan op de nummer tien, die ook als acht en linksbuiten en de voeten kan, van rond de vijf miljoen euro. Het bod van de Alkmaarders is afgewezen.

Journalist Juan Esteban Suraci weet nu te melden dat Feyenoord een bod heeft gedaan van rond de zeven miljoen euro en dat er de komende uren verder gesproken gaat worden. In Argentinië gaan ze er vanuit dat Bullaude zijn laatste wedstrijd voor Godoy Cruz al heeft gespeeld en Feyenoord daarmee AZ aftroeft.

Lees meer over
Ezequiel Bullaude
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties