'Deal met Brenet ketst af'

'Deal met Brenet ketst af'

Joshua Brenet gaat niet in op de aanbieding van Feyenoord, zo meldt 1908.nl. De 28-jarige verdediger wil garanties op speeltijd en dat kan de Rotterdamse club hem niet geven.

Brenet is aan het einde van de maand transfervrij en kon daardoor gratis de overstap naar De Kuip maken. De verdediger, die afgelopen winter transfervrij de overstap maakte naar FC Twente van Hoffenheim, speelde in de tweede seizoenshelft dertien Eredivisiewedstrijden en maakte daarin een prima indruk. De Tukkers willen hem daarom het liefst ook behouden. Brenet traint nog mee bij de ploeg van Ron Jans.

Arne Slot ziet met onder meer Guus Til, Cyriel Dessers, Phillipe Sandler, Tyrell Malacia en Bryan Linssen de Nederlandstalige kern van de selectie van afgelopen seizoen vertrekken. De oefenmeester geeft daarom de voorkeur aan Nederlands sprekende spelers en zag in Brenet een goede toevoeging. De verdediger speelde eerder bij Vitesse en PSV. De Eindhovenaren waren naar verluidt ook geïnteresseerd om hem transfervrij in te lijven.

Lees meer over
Feyenoord Transfermarkt Joshua Brenet
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties