De Cijfers: Szymański en Danilo de uitblinkers bij Feyenoord

De Cijfers: Szymański en Danilo de uitblinkers bij Feyenoord

Sebastian Szymański is door de bezoekers van FR12.nl het hoogst beoordeeld (7,8) en hiermee uitgeroepen tot Man of the Match. De middenvelder speelde een uitstekende wedstrijd tegen Go Ahead Eagles. De Pool wist ook nog eens fraai te scoren. Mede door zijn doelpunt heeft Szymański een hoog cijfer ontvangen.

''Szymanski heeft het overzicht, een heel goede linkerpoot, probeert altijd vooruit te spelen en durft daarbij risico te nemen'', vertelt Wijnstekers in gesprek met De Telegraaf. ''Bij dat soort types komt daardoor ook wel eens een bal niet aan, maar dat maakt ze wel bijzonder. Hij rondde een toch al heel goede wedstrijd af met een fantastische goal, die uithaal in de bovenhoek. ''

Wijnstekers ziet Danilo ook zijn draai vinden bij Feyenoord. ''Hij kwam in de voorbereiding nauwelijks tot scoren, kreeg er met Gimenez een in de nek hijgende concurrent bij, maar wordt niet nerveus en blijft goed presteren. Hij maakte twee technisch goede goals. Dat is knap. Hij blijft ook maar jagen, is altijd bezig en straalt plezier uit.''

Naast Szymański en Danilo nam Wijnstekers ook Trauner op in zijn Elftal van de Week. ''Ondanks dat hij het eerste kwartier wat twijfelachtig begon. Dat zal te maken hebben gehad met twee nieuwe spelers links van hem in de defensie: Hancko en Björkan. Zij moesten aan elkaar wennen, zoals heel Feyenoord nog aan elkaar moet wennen trouwens, maar daarna kwam de ouderwetse Trauner weer naar boven. Hij was soeverein in zijn duels, zowel door de lucht als over de grond.''

FR12
Bijlow (5.6); Pedersen (5,3), Trauner (6,5), Hancko (6,3), Bjørkan (4,7); Timber (6,5), Szymański (7,8), Kökcü (6,4); Wålemark (7,4), Danilo (7,6), Dilrosun (6,5)

Voetbal International
Bijlow (6,5); Pedersen (6,5), Trauner (6,5), Hancko (6,5), Bjørkan (6); Timber (7), Szymański (8,5), Kökcü (7,5); Wålemark (7), Danilo (8), Dilrosun (7,5)

Algemeen Dagblad
Bijlow (6,5); Pedersen (6), Trauner (6,5), Hancko (6), Bjørkan (6); Timber (7), Szymański (8), Kökcü (6,5); Wålemark (7,5), Danilo (7,5), Dilrosun (7)

Lees meer over
Danilo Pereira da Silva Sebastian Szymanski
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties