Videogoal Feyenoord: Szymański scoort fenomenaal

Sebastian Szymański maakte, nadat de Eredivisie vijf wedstrijden onderweg is, misschien nu al het doelpunt van het seizoen. De Pool twijfelde geen moment en schoot de bal vol in de kruising. Szymański was hiermee verantwoordelijk voor de belangrijke 2-4 in de met 3-4 gewonnen wedstrijd tegen Go Ahead Eagles.

"Dit is een heerlijke voetballer toch?", vertelt Feyenoord-watcher Dennis van Eersel in gesprek met RTV Rijnmond. "Dit gaat echt een smaakmaker worden dit seizoen. Het is ook zo leuk om de reacties op social media te zien, iedereen is zo ontiegelijk positief. Ik hoop dat hij deze lijn doorzet, maar ik ben al meer dan gecharmeerd."

"Hij is er wel eentje van geen woorden maar daden", vervolgt de journalist over de Pool. "Hij leek op de persconferentie ook een beetje beduusd te zijn van alle positieve woorden. Hij zal ook wel weten dat dit soort dingen in de voetballerij snel om kunnen slaan. Maar ook tussen Het Legioen en Szymanski lijkt het voor nu liefde op het eerste gezicht.''

Lees meer over
Samenvatting Feyenoord Sebastian Szymanski
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties