'Dávid Hancko één van de opties bij Napoli'

'Dávid Hancko één van de opties bij Napoli'

Dávid Hancko heeft een indrukwekkend seizoen achter de rug bij Feyenoord. De ontwikkeling van de Slowaak is ook in het buitenland niet onopgemerkt gebleven. SSC Napoli ziet in Hancko één van de opties wanneer Kim Min-jae een miljoenentransfer weet te maken.

Dit meldt de doorgaans betrouwbare journalist Gianluca Di Marzio. SSC Napoli heeft niet alleen Hancko op het lijstje staan als mogelijke optie. Ook Nikola Milenković van Fiorentina wordt gezien als versterking wanneer de Koreaan definitief een overstap maakt.

Feyenoord hoeft zich geen zorgen te maken wanneer de kampioen van Italië zich daadwerkelijk gaat melden bij Feyenoord. De 25-jarige centrale verdediger heeft namelijk nog een contract tot medio 2026 in De Kuip waardoor er stevig onderhandeld kan worden.

Daarnaast wordt zijn marktwaarde momenteel geschat op twintig miljoen euro. De laatste beoordeling vond echter plaats in maart, en de verwachtingen zijn dat zijn waarde alleen maar zal stijgen bij de update eind juni. Feyenoord nam de Slowaak afgelopen zomer over van Sparta Praag voor een bedrag van zes miljoen euro.

Lees meer over
Dávid Hancko
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties